Nog 4 REIT's bereiken nieuwe jaarlijkse dieptepunten

08 Dec 2022

Nog 4 REIT's bereiken nieuwe jaarlijkse dieptepunten

Bezorgdheid over de vraag of de Federal Reserve het tempo van renteverhogingen zou kunnen vertragen, eist zijn tol van enkele vastgoedbeleggingsfondsen (REIT's). Deze vier rentegevoelige REIT's zakten naar een nieuw dieptepunt in 52 weken omdat de sector nog steeds te lijden heeft onder het probleem van meer verkopers dan kopers.

Douglas Emmett Inc. (NYSE: DEI) koopt, ontwikkelt en beheert kantoren en meergezinswoningen in Los Angeles en Honolulu. Met een marktkapitalisatie van $ 2,7 miljard wordt het aandeel verhandeld met een koers-winstverhouding (K/W) van 30,87. Het bedrijf keert een dividend uit van 6,98%, wat aan de hoge kant is in vergelijking met de markt als geheel.

De wekelijkse prijsgrafiek voor Douglas Emmett, met de nieuwe dieptepunten, is hier:

Lument Finance Trust Inc. (NYSE: LFT) beheert een portefeuille van schuldbeleggingen in commercieel onroerend goed. De marktkapitalisatie is $ 99 miljoen, relatief klein in vergelijking met de grote vastgoedbeleggingsfondsen. Lument betaalt een dividend van 12,31%, ver boven wat de meeste REIT's bieden, wat de vraag doet rijzen: hoe lang kan het zo'n hoge uitbetaling aanhouden?

De wekelijkse prijsgrafiek voor Lument Finance Trust ziet er als volgt uit:

Paramount Group Inc. (NYSE: PGRE) is een andere relatief kleine vastgoedbeleggingstrust met een marktkapitalisatie van $ 1,2 miljard. Het bedrijf is betrokken bij de verwerving en ontwikkeling van kantoorpanden in New York, Washington D.C. en San Francisco. Paramount keert een dividend uit van 5,31%.

Hier is de wekelijkse prijsgrafiek voor Paramount Group:

Piedmont Office Realty Trust Inc. (NYSE: PDM) houdt zich bezig met commercieel onroerend goed in de Verenigde Staten en bezit voornamelijk kantoorgebouwen in belangrijke markten. De marktkapitalisatie is $ 1,1 miljard en het aandeel wordt verhandeld met een koers-winstverhouding van 29. Piemonte betaalt een dividend van 8,86%.

De wekelijkse prijsgrafiek voor Piedmont Office Realty Trust ziet er als volgt uit:

Of de consumentenprijsindex (CPI) van december meer inflatie of minder inflatie laat zien, zal deze REIT's beïnvloeden, aangezien beleggers overwegen hoe de Fed op de cijfers reageert. CPI-gegevens worden op 13 december vrijgegeven.

Verhaal gaat verder

Wekelijks REIT-rapport: REIT's zijn een van de meest verkeerd begrepen beleggingsopties, waardoor het voor beleggers moeilijk is om ongelooflijke kansen te ontdekken totdat het te laat is. Het interne vastgoedonderzoeksteam van Benzinga heeft hard gewerkt om de grootste kansen in de huidige markt te identificeren, waartoe u gratis toegang kunt krijgen door u aan te melden voor Benzinga's wekelijkse REIT-rapport.

Nieuwste nieuws over onroerend goed van Benzinga

De miljardairbuurman van Trump waarschuwde dat de economie zich in een 'omnibubble' bevond, hij had gelijk

Beleggingsaanbod in onroerend goed voor Croatan Access Fund met 17% beoogde netto IRR

De hausse op de vastgoedmarkt in Dallas benutten met $ 250: hoe, waarom en waarom nu?

Geen beleggingsadvies. Alleen voor educatieve doeleinden.

Grafieken met dank aan Stock

Mis geen realtime waarschuwingen over uw aandelen - word gratis lid van Benzinga Pro! Probeer de tool waarmee u slimmer, sneller en beter kunt beleggen.

© 2022 Benzinga.nl. Benzinga geeft geen beleggingsadvies. Alle rechten voorbehouden.