EXCLUSIEF: Anthony Scaramucci roept Chamath Palihapitiya uit op FTX-waarschuwingssignalen: 'We kunnen anders doen alsof, maar niemand van ons wist het echt'

08 Dec 2022

EXCLUSIEF: Anthony Scaramucci roept Chamath Palihapitiya uit op FTX-waarschuwingssignalen: 'We kunnen anders doen alsof, maar niemand van ons wist het echt'

Tijdens het spreken op Benzinga's Future of Crypto-evenement werden investeringen in en door FTX besproken als een van de grootste onderwerpen die van invloed zijn op de cryptocurrency-sector. Kevin O'Leary was een investeerder in FTX en Skybridge Capital van Anthony Scaramucci ontving een investering van FTX.

Beiden deelden hun ervaringen met het evenement van FTX en wat er gebeurde met Sam Bankman-Fried.

FTX-investeringen: Scaramucci zei dat velen geen waarschuwingssignalen zagen met 25 van de grootste durfkapitalisten die in FTX investeerden.

Volgens Scaramucci zullen sommigen nu zeggen dat ze waarschuwingssignalen hebben gezien, maar waarschijnlijk niet.

"We kunnen doen alsof het anders is, maar niemand van ons wist het echt", zei Scaramucci.

Scaramucci en O'Leary werden gevraagd naar opmerkingen van Chamath Palihapitiya over waarom hij niet investeerde in FTX. Een van zijn redenen was dat FTX geen raad van bestuur had.

“Hij had wel een Raad van Advies, een daarvan was Dan Loeb”, betoogde Scaramucci.

Toen hij erop werd gedrukt dat dit niet hetzelfde is, zei Scaramucci dat het afhangt van hoe je het kadert en gebruikte hij de "jij zegt tomaat, ik zeg tomaat-analogie."

“Ze kunnen dingen verzinnen, ze kunnen erover praten”, verklaarde Scaramucci op de woorden van Palihapitiya.

Scaramucci zei dat hem altijd is geleerd om belangenverstrengeling vooraf bekend te maken.

"Ik zit al jaren op Wall Street, we hebben belangenverstrengeling."

Waarom het belangrijk is: O'Leary en Scaramucci zijn allebei boos over wat er is gebeurd met FTX en de impact die het had op hun investeringen. De twee willen het juridische systeem zien werken en weten niet zeker of Bankman-Fried in de gevangenis zal belanden.

Veel vooraanstaande durfkapitalistische bedrijven op het gebied van cryptocurrency investeerden in FTX en geloofden in de visie van Bankman-Fried.

Bekijk het volledige interview op Benzinga's YouTube-kanaal en blijf op de hoogte voor meer van Benzinga's Future of Crypto-evenement.

Meer zien van Benzinga

EXCLUSIEF: O'Leary, Scaramucci bij Benzinga's Future Of Crypto - 'Je moet op de lange termijn nadenken over dit spul'

EXCLUSIEF: Matt Higgins over het doorgeven van CryptoPunks; Lessen uit Crypto, NFT's; En het opwindende potentieel van Blockchain-technologie

Mis geen realtime waarschuwingen over uw aandelen - word gratis lid van Benzinga Pro! Probeer de tool waarmee u slimmer, sneller en beter kunt beleggen.

© 2022 Benzinga.nl. Benzinga geeft geen beleggingsadvies. Alle rechten voorbehouden.